perjantai 30. elokuuta 2013

Jotain ilmoitusasian tapaista

NONIIN elikkäs asia on nyt niin, että mun pelausinto on jossain ihan hevonkuusessa. Mutta eiköhän se sieltä vielä palaa, eh.
Mutta siis, ajattelin että nyt kun tää peruslegacy alkuinnostuksen jälkeen kyllästyttää, aloittaisin tähän rinnalle jonkun tarinan tai tarinamaisen legacyn, ja pelaisin sitä ja Kivipuroja vuorotellen, innostuksen mukaan. Kun loppuu innostus peruslegacyyn, tarinaa. Kun tarina ei enää kiinnosta, peruslegacy. Mitäs mieltä olisitte? Ja tietenkin molempia tässä samalla kirjoittelisin ja kuvailisin ja pelailisin, mutta kyllä se kummasti palauttaa innostuksen toiseen kun hetken pelaa toista.

Okei, kuulostaa kyllä tyhmältä. :D Mutta oikeasti, vitososasta taitaa tulla kyllä väkisinväännettyä sörsselipuuroa jos en vähän yritä palauttaa innostustani tekemällä välillä jotain muuta. Mutta haluisin nyt kuulla teidän mielipiteitä tästä asiasta. (:

3 kommenttia:

  1. Kuulostaa ihan hyvältä idealta (: Itellänikin on pelissä sellanen suku, jolla pelailen sillon, kun tarinan kehittely ei innosta (vaikken siitä laitakaan mitään matskua nettiin). Kyllä se kummasti antaa lisää intoa pelaamiseen, kun saa välillä tehdä jotain erilaista.

    VastaaPoista
  2. Toimii! ;) Itse ainakin halusin kokeilla välillä jotain muuta kuin tarinan tekoa, siksi tein Challenge Manian Hardwick Shoren rinnalle. Ja onhan mulla pelissä vielä kaikki muut ihanat perheet, joilla pelailen silloin kun ei vaan huvita kuvaaminen. Tietenkään ei varmaan kannata aloittaa hirveän montaa juttua samaan aikaan, esim. montaa tarinaa tai montaa legacya. Mutta kyllä on ihan helppo pitää yllä 2-3 blogia yhtäaikaa! :)

    VastaaPoista
  3. Hyvältä kuulostaa, kannattaa tehdä, miten itse parhaaksi näet. Itsekin olen suunnitellut tarinaa Marsenien rinnalle, mutta saa nähdä, jäälä vain suunnittelun tasolle :D. Mutta kyllä parinkin tarinan ylläpito onnistuu ja kiinnostus pysyy yllä pelaamisen suhteen, kun pelailee vuorollaan eri perheillä.

    VastaaPoista