keskiviikko 18. syyskuuta 2013

(MINIOSA?) 4B - Tilannekatsaus

Terve! Hmmmhmhmhmm, oon ollut hiljaa tässä puolikuukautta enkä teidänkään osianne ehtinyt lukea tai kommentoida. Sims-into on kuitenkin palannut, ja olen aika paljon pelannutkin - Viitososakin on kuvattu aikoja sitten, mutta tiedättekös mitä, en yhtään muista mitä kuvissa tapahtuu jne. Lisäksi olen pelissäni paaaljon pitemmällä kuin mihin viimeosa jäi.

JOTEN !! Tämä osa on tälläinen tilannekatsaus, että missä kohtaa pelissäni menen. Oli tarkoitus tehdä osa 5, teinkin osan 4b, jos tätä osaksi voi sanoa. No, mutta kuitenkin.

Vähän kuvia, vielä vähemmän tekstiä. Olen laittanut tähän vain tärkeimmät asiat.Sointu taaperona.


Kaksoset teineinä.


Lulukin päätti saada vielä yhden lapsen, ja tässä kuvassa maha kasvaa jo toisen kerran.


...Ja hetken kuluttua kaksoset päättivät jättää perheen ja suunnistivat yliopistolle.


...minkä jälkeen Lulu pullautti maailmaan Ira-Emilia nimisen tyttölapsen, Jeremias sai näköjään jäädä ainoaksi pojaksi.


Kaksoset yliopistolle, Rebekka päätti ruveta käyttämään piilolinssejä ja värjätä hiukset vaaleaksi.


Pääaineiksi tuli Rebekalla teatteri ja Jeremiaksella filosofia.


Kaksoset opiskelivat ahkerasti, ja saivat poistua yliopistolta hyvien arvosanojen kanssa. (Yliopistoaika meni nopeasti - Hackin takia yksi lukuvuosi oli vain 24h, enkä kyllä siltikään jaksanut pelata kuin 2 lukuvuotta :''D


Sointu lapsena ja Matilda teininä.


ja Ira-Emilia taaperona. Nää kaikki esittelykuvat on otettu ulkoa, ettette näkisi vielä Kivipurojen uutta taloa yhtään. 8)


Kohta Soinnustakin tuli teini, ja he Matildan kanssa lähtivät yliopistolle.
Enempää kuvia ei sitten Soinnun ja Matildan yliopistoelämästä tai mistään ole, sillä en ole sitä vielä hirveästi pelannut.--


SDFGHGFDFGH, hmh. Tiedän, ettei puoli kuukautta ole pitkä aika, ja olisin hyvin voinut väsä kunnon osankin - Mutta kun höh, en mä jaksa! Hyvä kun nyt oon ees pelannu, on ollu IRL-elämässä vähän myllerrystä ja draamaa.
Sori että teiltä jäi Soinnun lapsuus kokonaan ohi :/ Mulla oli suunniteltuna myös vähän draamaa Rebekan ja Matildan välille, mutta sekin nyt jäi.

Nyt istutan valitsemani perijän Kivipurojen uudelle tontille ja alan vihdoinkin tekemään sitä nettiin laitettavaa vitososaa. Näkemisiin!

3 kommenttia:

  1. Mukava tietää vähän, missä mennään, ettei tule hirveää aikahyppäystä osien välillä :D Ah, kaikki lapset ovat niin lutuisia/kauniita/komeita ♥ Odottelen varsinaista osaa innolla (:

    VastaaPoista
  2. Olipas kauniita/komeita lapsosia :) Ihan kiva tällainen lyhyehkö "osa", jossa näkee, missä mennään. Jäänpä odottelemaan seuraavaa osaa innolla :)

    VastaaPoista
  3. Ohoh, enpä ole huomannutkaan että tänne on tullut tällainen, on tainnu jäädä ilmoitus huomaamtta :P Mutta on kiva että, peli-intosi on palannut. Tee osaa kun jakselet :)

    VastaaPoista